• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Verkeerspark Campus Woudlucht!

In opdracht van Vzw verkeerspark Heverlee heeft TrafficSupply Belgium het gloednieuwe verkeerspark voorzien van echte verkeersborden om de belevenis voor de kinderen zo realistisch mogelijk te maken. Het nieuwe verkeerspark is gelegen op het domein van de GO! Campus Woudlucht en is mede tot stand gekomen dankzij de expertise van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Het park laat toe dat kinderen op een veilige manier leren fietsen, de verkeersborden lezen en gevaarlijke situaties inschatten. Op het terrein is er naast het verkeerspark ook een leslokaal aanwezig waar ze op een leuke manier verkeersles krijgen of met een spannende quiz dieper ingegaan op de verkeersregels voor fietsers en voetgangers

Alle geplaatste borden zijn officiële verkeersborden zoals je ze  in het straatbeeld terug vindt, zijn voorzien van reflecterende opdruk en UV-werend anti-graffiti laminaat.

Maris Technics informatieborden

TrafficSupply Belgium heeft in opdracht van Maris Technics 4 informatieborden gemaakt die ze op een reeds bestaande houten constructie plaatsten. Deze borden brengen de verkeersveiligheid onder de aandacht bij de medewerkers. Op de informatieborden wordt het aantal ongevalvrije dagen, verkeersovertredingen, arbeidsongevallen en aantal meldingen van onveilige situaties weergegeven. Ook zijn er borden die de werknemers eraan herrineren de verkeersregels op het bedrijventrrein te respecteren. Dit alles werd gerealiseerd in de huisstijl van Maris Technics.